FÆRDIGUDLEJET - ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER TIL LEJE I GENTOFTE

Nyopførte lejeboliger på Niels Steensens Vej

Images

FÆRDIGUDLEJET - ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER TIL LEJE I GENTOFTE

48 nye lejeboliger i naturskønne Gentofte

IN ENGLISH

Alle lejligheder er bygget i et eksklusivt design, hvor alle detaljer er gennemtænkt. Balancen mellem et praktisk hjem, hvor der er plads til at bo, samt et minimalistisk æstetisk udtryk går op i en højere enhed i disse dejlige hjem.

Gentofte er kendt for sine fantastiske grønne områder og smukke kyststrækning. Som beboer på Niels Steensens Vej er du nabo til grønne områder som Gentofte Sø og Gentofte Idrætspark, der begge ligger mindre end 500 meter fra lejligheden. Der er rig mulighed for et varieret aktivitets- og fritidsliv, da det er nemt at finde aktiviteter, som hele familien synes er underholdende. Her er både træningsbaner, badmintonhaller, skatepark og skøjtebane samt mange andre sportsaktiviteter. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når man som kommende beboer skal finde sin fremtidige fritidsinteresse i Gentofte kommune.

En gåtur langs Gentofte Sø fører dig til handelsgaden på Gentoftegade, som emmer af 'hygge' og sammenhold. Her kan du tage din partner eller familie under armen, drikke en kop kaffe på en af ​​de lækre cafeer, spise en is i is butikken eller shoppe tøj. Når man først er på Gentoftegade, går tiden hurtigt, da der er rigeligt at se på og give sig til. Både en søndag formiddag, men også en hverdagsaften, hvor der gerne skulle være lidt ekstra underholdning.

Selvom Gentofte kommune har alt, hvad du kan drømme om, går toget direkte fra Gentofte station til Nørreport station, hvis du savner den indre by. Gentofte station ligger 5 minutter væk på cykel, hvilket betyder, at det i alt kun tager 20 minutter at nå fra lejligheden til Københavns smørhul. Det bliver ikke nemmere at komme rundt, end når du har adresse på Niels Steensens Vej.

Depotrum til lejlighederne (ca. 6 m3) er placeret i kælderen til Niels Steensens Vej 1C. Evt. enkelte yderligere ledige depotrum kan lejes.

Detajler

    2800 Gentofte
    Niels Steensens vej 1B-D
    48 eksklusive og bæredygtige nyopførte lejligheder
    3 værelser | 89 m²

Kontaktformular