Vores boligsalg er drevet af vores motto ‘Inspire to buy’. Fantastisk service, unikke boliger og en passion for æstetik er vores kendetegn.

 

 

 

 

FANTASTIC FRANK COPENHAGEN ÅBNER SNART. København er Europas design-hovedstad og en af de arkitektonisk smukkeste byer i verden. Design- og interiør-klassikere som Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Wegner og Hay er danske, og vi har en lang tradition for æstetik som en del af vores livskvalitet.

Fantastic Frank vil tiltrække det Københavnske publikum med et helt særligt blik for indretning og design. ”Boligkøbere i vores hovedstad efterspørger lækkert design og smuk arkitektur, og København får nu en ejendomsmægler, der forstår at præsentere boligens fulde potentiale” siger Pernille Winther som er franchiseejer sammen med James Iuel-Brockdorff. ”Vi glæder os så meget til at komme i gang og den service vi tilbyder, passer perfekt til det krævende københavnske publikum. Både sælgere og købere efterspørger præsentation af den livsstil en bolig repræsenterer og det er netop det vi gør hos Fantastic Frank.”

Lanceringen i København er en milepæl for Fantastic Frank, som er kendt for at markedsføre ejendomme på højde med det man ser i boligmagasiner. Hvis du ønsker at sælge din ejendom under vores lancering – send os en e-mail med dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig.

instagram & facebook

Press & contact
CEO & founder, Copenhagen: Pernille Winther pernille@fantasticfrank.dk
CEO & founder, Copenhagen: James Iuel-Brockdorff james@fantasticfrank.dk
International: Tomas Backman tomas@fantasticfrank.com