Vores boligsalg er drevet af vores motto ‘Inspire to buy’. Fantastisk service, unikke boliger og en passion for æstetik er vores kendetegn.

 

 

 

 

Copenhagen

FANTASTIC FRANK COPENHAGEN. København er Europas design-hovedstad og en af de arkitektonisk smukkeste byer i verden. Design- og interiør-klassikere som Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Wegner og Hay er danske, og vi har en lang tradition for æstetik som en del af vores livskvalitet.

Fantastic Frank vil tiltrække det Københavnske publikum med et helt særligt blik for indretning og design. ”Boligkøbere i vores hovedstad efterspørger lækkert design og smuk arkitektur, og København får nu en ejendomsmægler, der forstår at præsentere boligens fulde potentiale” siger Pernille Winther som er franchiseejer sammen med James Iuel-Brockdorff. ”Vi glæder os så meget til at komme i gang og den service vi tilbyder, passer perfekt til det krævende københavnske publikum. Både sælgere og købere efterspørger præsentation af den livsstil en bolig repræsenterer og det er netop det vi gør hos Fantastic Frank.”

Kontakt   TILMELD KØBERKARTOTEK

 

 

Skuffesalg

Til salg

 

Til leje

Udvalgt leje

Fantastic Frank til leje Niels Steensens vej

 

 

Fantastic Frank Copenhagen

Salg er et håndværk. Vi hos Fantastic Frank deler troen på kvaliteten af det håndlavede. Hver person på vores team er den bedste til det de gør - fra mæglere, fotografer, designere til marketingsfolk. Det betyder, at hver del af salget har en person bag sig, som brænder for netop den del. Vores fælles mål er at lave verdens bedste salg hver gang. 

 

 

VORES IDÉ

Vores model er baseret på samarbejdet mellem mæglere, fotografer og indretningsarkitekter.

Mæglere – Vores mæglere er dygtige, erfarne og har det vinderinstinkt du ønsker. De er kommet til os for at få de bedste betingelser for deres håndværk.

Markedsføring – Gennem vores egen digitale marketingplatform øger vi antallet af eksponeringer af din boligannonce i forhold til boligsiderne alene. En forudsætning for de højeste priser..

Fotografer – Vi arbejder med fotografer inden for mode, reklame og arkitektur. Deres evne til at skabe billeder, der kommunikerer, inspirerer og engagerer, er afgørende for at tiltrække den rigtige køber.

Indretningsarkitekter – Vores indretningsarkitekter er blandt de bedste inden for arkitektur, reklame og mode. Sammen med fotografen og ud fra objektets forhold skaber de det, som køberen ønsker.

 

Medarbejdere

KONTAKT OS / SALGSVURDERING

Hvis du ønsker at sælge din ejendom eller søger ny bolig, bedes du udfylde formularen nedenfor for at efterlade dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig snarest.

 

 

Ved at indsende denne formular accepterer du, at vi behandler dine indsendte personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

 

 

 

News

 

 

Press