Michael Friis

Michael Friis
Indehaver/ International salg

Michael Friis

Michael er indehaver af vores Fantastic Frank kontorer i Dubai samt København.

Michael er oprindeligt fra København - men karrieren og tilfældet har ført ham vidt omkring - til bl.a. Californien, Santiago, samt 10 år i Madrid og i Dubai. Michael er lidt af en nomade som elsker kultur, rejser og sprog. Han taler dansk, svensk, norsk - samt flydende spansk og engelsk.

Michael er oprindeligt jurist og har været Corporate Legal Counsel og Finance Director i en af verdens største farma-virksomheder Schering-Plough. Og som iværksætter har Michael bl.a. igennem 15 år ejet og udviklet Paris Hilton's mode og fashion accessories franchise globalt.

Til daglig bor Michael og hans familie i dynamiske og glamourøse Dubai - verdens property hot spot #1 - hvor han igennem de sidste 10 år har formidlet drømmeboliger og rådgivet danskere og skandinavere om ejendomsinvesteringer.

For danskere med interesse eller residens i Dubai tilbyder Michael alle relevante ejendomsydelser - køb, salg, leje, udleje, management, samt off plan / projektsalg i Dubai. På dansk. Efter danske standarder. Professionelt og med 10 års Dubai ejendomserfaring.

Og for Dubai-danskere eller expat-danskere med ejendom eller ejendomsbehov i Danmark - ligeså: nemlig salg, køb, administration samt kort- eller langtidsudlejning af deres danske bolig eller ejendomme i Danmark via Fantastic Frank Copenhagen kontoret.

Kontakt Michael for en uforpligtende samtale.