Abildgaardsgade 16

Abildgaardsgade 16

København Ø

4 Værelser
139 + 48 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

KOM HJEM I KARTOFFELRÆKKEN
- Sydvestvendt frontspidshus med balkon ud til gaden

Et liv i Kartoffelrækkerne på kanten af Østerbro og tæt på København K er først og fremmest et liv i et helt igennem originalt københavnerkvarter. Nærmiljøet er i verdensklasse med søerne, byens parker, samt det hyggelige café- og forretningsliv lige rundt om hjørnet. Dertil kommer naturligvis Kartoffelrækkernes bygningshistorie og kvarterets herlighedsværdi.

Nu er ét af de attraktive kartoffelrækkehuse til salg. Abildgaardsgade, der er opkaldt efter maleren Nicolai Abildgaard, ligger midt i Kartoffelrækkerne, og med base i nummer 16 er din nye bolig ikke bare placeret i behørig afstand af den trafikerede Webersgade; du får også en hverdag uden det trafikale soundtrack fra Øster Farimagsgade. Her er med andre ord fred og ro - i den lille gårdhave på bagsiden af huset, og i den fine sydvestvendte forhave ud til gaden, der er ekviperet med borde-bænke, legende børn og gode naboer.

Boligen er udover kælderen, der rummer gode opbevaringsplads, fordelt på tre etager. Lyset falder ind gennem dannebrogsvinduerne fra begge sider af det hyggelige køkkenalrum, der sammen med et mindre toilet og boligens entré udgør stueetagen. Når du bevæger dig op ad den originale trappe med svunget gelænder og smukke balustre, kommer du til den godt udnyttede førstesal. Her er stort badeværelse ud mod gårdhaven, samt en pænt stor og en mindre stue, der eventuelt kan veksles til soveværelse. Fra den største af stuerne får du udgang til en skøn balkon med eftermiddags- og aftensol samt med vue ud over den hyggelige gade med Sortedams Søens vandspejl placeret for enden af dit synsfelt.

Boligens øverste etage har skrå vægge og er fordelt på endnu et badeværelse, samt master bedroom med stort indbygget skab. I modsætning til mange af kartoffelrækkehusene med små tagkviste, er Abildgaardsgade nummer 16 opført med stor, højkippet facade - et såkaldt frontspids hus. Det ser pænt ud fra gaden, og det skaber også en særlig effekt i soveværelset, at der trods de skrå vægge er så megen luft og lys på etagen.

Ring til ejendomsmægler Cai Fog på 71717070; jeg vil glæde mig til at se dig i Kartoffelrækkerne.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse Abildgaardsgade 16
  • Post Distrikt København Ø
  • Værelser 4
  • Boligareal + KaelderAreal 139 + 48 KVM
  • Grundareal 75 KVM
  • Energimærke C

Kontaktformular

Free Valuation