H.C. Ørsteds Vej 60A, 1. tv.

H.C. Ørsteds Vej 60A, 1. tv.

Frederiksberg C

2 Værelser
55 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

DELEVENLIG TINY FLAT I FREDERIKSBERGOASE
- Tre mindre værelser, baghus med skøn gård, altan, skarpt køkken og bad

I ly af forhuset ud mod H.C. Ørsteds Vej nummer 60 finder du denne Frederiksbergoase, hvor en treværelses lejlighed nu ligger og venter på storbysinglen eller (venne-)parret, der prioriterer beliggenhed højere end mange kvadratmeter.

Forumkvarteret har udviklet sig til et københavnerkvarter, der med sine mange spisesteder, caféer og unikke forretninger forstår at tiltrække livgivende mængder af unge mennesker, som vil bo tæt på det hele. Turen hjem fra 'Sø' tager fem minutter, turen ned til kaffen på Katz tager to, fitnesscentret er lige om hjørnet, og hele Frederiksberg ligger i det hele taget og lokker, når du bevæger dig fra lejligheden i baghuset og ud på H. C. Ørsteds Vej.

Denne lille hyggelighed på 55 kvm befinder sig på første sal. Den er lys, for det lave forhus skygger ikke nævneværdigt for eftermiddags- og aftensolen. Altanen ud mod gården har god plads til et par gæster, og hvis I er flere, byder gården på bordebænkesæt mellem blomsterkummerne.

Boligen har flotte plankegulve over alt, der er nye døre og nyt træværk, og den lille lejlighed er generelt velplejet og indflytningsklar. Hvis der ikke bliver plads til hele flyttelæsset, følger et tørt kælderrum med boligen. Den delevenlige lejlighed er oprindelig på to værelser, men har i dag tre små værelser, et nyere, virkelig pænt køkken, samt et godt, opdateret badeværelse. Hvis du vil bo sammen med en ven eller veninde, er planløsningen som skabt til det setup; fra entréen er der adgang til det ene værelse og fra stuen til det andet.

Med til historien om H.C. Ørsteds Vej nummer 60A hører også, at Forum Metro ligger tre minutter fra lejligheden, og når København K, Vesterbro eller Nørrebro trækker, har du under ti minutter på cykel til det hele.

Ring til mig; jeg vil glæde mig til at vise dig denne hyggelige lejlighed i det, der kan blive din verdens navle.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse H.C. Ørsteds Vej 60A, 1. tv.
  • Post Distrikt Frederiksberg C
  • Elevator Nej
  • Altan Ja
  • EgenHaveGrund Nej
  • Værelser 2
  • Boligareal 55 KVM
  • Energimærke D

Kontaktformular

Free Valuation