Andrei Sakharovs Vej 21, 5. tv.

Andrei Sakharovs Vej 21, 5. tv.

København SV

4 Værelser
112 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

EN MODERNE STORBYDEL MED HAVNENS MULIGHEDER
-kaffebarer, vinbarer, Københavns Roklub, Vesterbro og livet ved havnen bliver dit hér på Engholmene

Med kanalen på den ene side og udsigt over gården til havneløbet på den anden, finder du denne skønne 4-værelses lejlighed på Engholmene. Fra de to store altaner, kan man nyde udsigten af kajakker og små både, der sejler gennem de hyggelige kanaler og videre ud i havneløbet. Den 112 kvm store lejlighed er placeret tæt på centrum, og har alle kvaliteterne ved at bo centralt. Her er offentlig transport og indkøbsmuligheder samtidig med, at lejligheden er omringet af vand, der indbyder til at opholde sig udendørs. Lejligheden er optimal, hvis man ønsker Københavns pulserende byliv lige rundt om hjørnet, men stadig værdsætter et roligt kvarter med luft og lys.
Lejligheden er opført i 2020 og fremstår derfor næsten ny, hvilket interiøret også bærer præg af. Det store køkken alrum er hjertet af lejligheden, hvor hele familien kan nyde hinandens selskab. I forlængelse af det stilrene Invita-køkken er der en stor altan i begge ender, der er derfor rig mulighed for at nyde solens lune stråler fra forskellige verdenshjørner. Her er yderligere tre dejlige og lyse værelser. ~
Det stilrene og enkle, er den røde tråd i lejligheden, og går selvfølgelig igen i designet af badet. Der er stort badeværelse med toilet, samt et separat gæstetoilet. På badeværelset er der vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Det pulserende byliv og vandets ro går op i en højere enhed, her får du det bedste af, hvad København kan tilbyde. Der er havnebade ikke langt fra ejendommen, hvor man kan nyde en svømmetur, sommer såvel som vinter. Hyggelig kaffebar, vinbar og gode restauranter lige rundt om hjørnet og blot få minutters kørsel herfra, har man Vesterbros pulserende byliv, hvor der er rig mulighed for shopping, nyde hyggelige cafeer og restauranter samt udforske det ældre København.~ Tæt på Engholmene finder du Dybbølsbro Station, hvor der er adskillige S-togsforbindelser til resten af København og i 2024 åbner metroen på Engholmene, det er derfor ganske nemt at komme rundt.~Det er muligt at tilkøbe P-plads i parkeringskælder i ejendommen.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse Andrei Sakharovs Vej 21, 5. tv.
  • Post Distrikt København SV
  • Elevator Ja
  • Altan Ja
  • EgenHaveGrund Nej
  • Værelser 4
  • Boligareal 112 KVM
  • Energimærke A2020

Kontaktformular

Free Valuation