Skovvej 7

Skovvej 7

Klampenborg

6 Værelser 17.745.000 DKK
183 kvm
Billeder

OM BOLIGEN

SKØN VILLA MIDT I TAARBÆK, ØRESUNDSKYSTENS OASE

- 183 m2 bolig, 53 m2 anneks og charmerende fiskerlejegrund med gårdhave

Hvis du drømmer om at bo lige dér, hvor kystens bølger møder skovens dybe, stille ro, så har du nu mulighed for at etablere dig i denne skønne villa i hjertet af Taarbæk. Her får familien en base med alle muligheder for det gode, aktive liv med Dyrehaven og Øresund som en naturlig del af hverdagen.

Det gamle fiskerleje er med sin historie helt tilbage til 1600-tallet kendt af de fleste, men samtidig så godt gemt nede ved kysten - væk fra Strandvejen - at den charmerende kystby er helt fri af gennemkørende trafik.

Samtidig ligger Taarbæk helt tæt på København, som nås med toget fra Klampenborg Station på under 20 minutter og på lige så kort tid med bilen ind ad Strandvejens smukkeste strækning.

Villaen er i øjeblikket opdelt i to separate lejligheder - én i stuetagen med tilhørende erhverv i tilbygningen ved gårdhaven, og én på første sal.

Stuelejligheden er suverænt disponeret med køkken, opholdsstue, karnapstue og spisestue i ét - østvendte og sydvendte kvadratmeter i særklasse. Derudover to skønne værelser med indbyggede skydedørsgarderober, samt badeværelse mod vest.

Boligen fremstår stramt i kraft af sit åbne, lyse køkken med passende kontraster, matlakeret askeparket, og et 'ja-tak-præcis-sådan'-badeværelse med sandfarvede klinker og hvide elementer fra bad&stil.

Gennem de dobbelte havedøre er der direkte adgang til boligens hyggelige have med flere solkroge.

Den charmerende, lukkede gårdhave binder hovedhus og baghus sammen, med rustik belægning samt flora, der på de varme dage leder tankerne i retning af sydlige himmelstrøg.

Med adgang fra gårdhaven får du 53 erhvervskvadratmeter i den 2020-renoverede tilbygning, som oprindeligt er etableret i år 1900. Hér er både toilet og bad, samt to gode kontorlokaler med trapper op til hemsen. Tilbygningen har tillige stort vaskerum, samt et disponibelt rum til opbevaring.

Villaens første sal er med sine skrå vægge hyggeligt disponeret med to sydvendte værelser - det ene med indbyggede skabe - en stor stue uden skråvægge, lyst køkkenalrum med udsigt til solopgangen over Øresund, og fint badeværelse med smukke, lysegrønne fliser. På denne etage kunne familiens børn passende finde bo.

Med til historien om Skovvej nummer syv hører også den gamle fiskerlejegrund på i alt 472 m2. Haven er lille og overskuelig at passe og der er tilmed 2 private parkeringspladser i indkørslen.

Ring til ejendomsmægler Cai Fog på 71717070, så mødes vi på Skovvej nummer syv i denne skønne ejendom, som både har plads til den store familie og/eller drift af en mindre virksomhed.

Detajler

 • Pris 17.745.000 DKK
 • Udbetaling 890.000 DKK
 • Ejerudgifter pr/mdr 7.506 DKK
 • Adresse Skovvej 7
 • Post Distrikt Klampenborg
 • Værelser 6
 • Boligareal 183 KVM
 • Udhus 15 KVM
 • Anneks Erhverv 53 KVM
 • Grundareal 472 KVM
 • Energimærke C
Se den fulde beskrivelse > < Luk fuld beskrivelse

Åbent hus

 • Kontakt mægleren for fremvisning

Kontaktformular

Free Valuation