Amerika Plads 30B, 5. 4.

Amerika Plads 30B, 5. 4.

København Ø

3 Værelser
124 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

124 M2 FRED OG RO I NORDHAVN MED JACUZZI PÅ TERRASSEN

Mulighed for hurtig overtagelse og besparelse af nye ejendomsskatter.

- Penthouse på 5. sal, 52 m2 terrasse, udsøgte materialer og hvidevarer, generøst køkkenalrum med opholdsstue, to soveværelser og to badeværelser.

Denne lysende lejlighed - omkranset af sin store terrasse - på Amerika Plads i Nordhavns hjerte er en sand storbyoase, hvor både den lille børnefamilie, den travle single og det kræsne par vil finde hjem.

Nordhavns up and coming puls huserer på gadeplan med masser af caféer, spisesteder, badesteder og fede forretninger - ligesom både Østerbro og Frederiksstaden ligger og venter helt tæt på - men hér oppe på 5. sal på Amerika Plads 30 er der kun fred og ro.

Fra den 52 m2 store terrasse er der smugkig til et af Nordhavns mange havnebassiner og til den smukke Frihavnens Stationsbygning fra 1895, hvor restauranten A Dresscode i dag serverer kulinariske herligheder. Terrassens jacuzzi er også svær at komme uden om, og når solen ellers befinder sig på himlen over København, får du den både morgen og aften.

Når du træder inden for i denne velorkestrerede 124 m2 penthouse, møder du først det smukke Multiform køkken - med Gaggenau, vinkøleskab og varme fronter i røget eg - samt spisestuen og opholdsstuen i ét. De mange gulv til loft glaspartier skaber masser af lys og luft i lejlighedens hjerte.

Boligens to badeværelser er indrettet med stilsikre mosaikker, superlækre elementer og smukke magnumfliser, der får enhver glad i bad. Lejlighedens to soveværelser har indbyggede garderobeskabe med skydedøre, samt direkte adgang til henholdsvis den nordvendte og den vestvendte terrasse.

Kvarteret omkring Amerika Plads inviterer til det gode, aktive liv ved Københavns Havn med kajakroning, dukkerter i havnebadene, samt spadsere- og løbeture på Kastellet og Langelinie.

Denne skønne penthouse er naturligvis elevatordrevet og rummer tillige et mindre depotrum i selve lejligheden med plads til hverdagens perifere fornødenheder.

Ring til mig, så ses vi i Nordhavn.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse Amerika Plads 30B, 5. 4.
  • Post Distrikt København Ø
  • Elevator Ja
  • Altan Ja
  • EgenHaveGrund Nej
  • Værelser 3
  • Boligareal 124 KVM
  • Energimærke B

Kontaktformular

Free Valuation