Grønningen 7, 6. th.

Grønningen 7, 6. th.

København K

2 Værelser 8.500.000 DKK
124 kvm
Billeder

OM BOLIGEN

PENTHOUSE I CHAMPAGNEHUSET MED UDSIGT TIL KASTELLET
- Imponerende lejlighed i fredet ejendom på en af byens bedste adresser

Forhallens spidsbuede hvævl i gule teglsten, travertingulvet og trappetrinnene støbt i terazzo indleder fortællingen om en helt særlig københavnsk ejendom. Champagnehuset, der har fået sit navn efter facadens koøjer, som minder om champagnebobler, er opført i slutningen af 1930'erne. Arkitekturen tager udgangspunkt i den nationale funktionalisme, tilføjet et ekspressivt præg, der i 1997 berettigede til fredning af Grønningen nummer syv til ni.

Ejendommens elevator fører op til denne seværdige penthouselejlighed i to etager. Boligens 124 m2 er disponeret efter alle kunstens regler. Udover det smukke badeværelse og toilet, består lejlighedens underetage af ét stort rum med nyt køkken med lille altan ud mod gården, spisestue og opholdsstue med den store pejs som rummets hjerte. Morgensolen danser ind gennem de store ovenlysvinduer, og udsigten fra stuerne ud over Kastellet og Den Engelske Kirke - med Københavns Havn, Refshaleøen og på de klare dage Sverige i baggrunden - er intet mindre end fænomenal.

De skrå vægge går til kip, de synlige bjælker er hvidmalede, og fra opholdsstuen fører en slank trappe op til boligens overetage. Her får du fra lejlighedens anden opholdsstue kig ned til underetagen, og i forlængelse heraf finder du et skønt soveværelse med gode garderobeskabe. På begge etager inviteres himlen over København ind gennem ovenlysvinduer, der giver hele boligen et markant lysindfald.

Lejlighedens materialevalg er værd at bemærke: mahogniparketgulve, unik pejs med smuk kobber, nyt køkken i fræk blå, der korresponderer harmonisk med de smukke fliser på badeværelset, samt toilet med stilren sanitet.

Grønningen tilhører kategorien af Københavns allerbedste adresser. Hele gaden er en arkitektonisk perlerække fra Østerport til Esplanaden og Bredgade. Og med Kastellet som genbo samt Nyboder og Frederiksstaden som naboer, får du med base på Grønningen på én og samme tid masser af storby og masser af grønt til øjnene.

Her bliver hverdagen præget af spadsere- og løbeture på Kastellet og Langelinie, lørdagsshopping og -dining i den ene skønne gade efter den anden, samt oceaner af kulturtilbud inde for rækkevidde.

Ring til mig, så ses vi til et glas champagne på Grønningen nummer syv.

Detajler

 • Pris 8.500.000 DKK
 • Udbetaling 425.000 DKK
 • Ejerudgifter pr/mdr 6.360 DKK
 • Adresse Grønningen 7, 6. th.
 • Post Distrikt København K
 • Elevator Ja
 • Altan Ja
 • EgenHaveGrund Nej
 • Værelser 2
 • Boligareal 124 KVM
Se den fulde beskrivelse > < Luk fuld beskrivelse

Åbent hus

 • Kontakt mægleren for fremvisning

Kontaktformular

Free Valuation