Baunegårdsvej 65D

Baunegårdsvej 65D

Hellerup

4 Værelser
114 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

FRA FILMSTUDIE TIL TOPTUNET RÆKKEHUS
- Nyrenoveret, stilren bolig centralt i Hellerup

Et stenkast ind i villakvarterne fra Bernstorffsvej finder du dette helt særlige rækkehus, som er indrettet i en af Nordisk Film-stifter Ole Olsens gamle filmbygninger. Den 114 m2 store bolig er nyrenoveret i smagfuld respekt for den originale bygning - nyt og gammelt mødes i perfekt balance, mens historiens vingesus blafrer diskret i vinden.

Bag den smukke, grønne hoveddør bliver du mødt af det 45 m2 højloftede køkkenalrum, som er indrettet med superlækkert, mørkt Copi-køkken, med Quooker vandhane og frække hvidevarer. De bredplankede gulve er lyse, de halvhøje paneler står knivskarpt, og lyset vælter ind gennem de nye, sprossede vinduer og dobbeltdøren ud til terrassen. I stueetagen finder du også et stort toilet med vaskesøjle og god plads til opbevaring af håndklæder osv.

Når du bevæger dig op ad trappen til første sal, er der fra fordelingsgangen adgang til master bedroom med garderobeskabe, samt to gode værelser og et velindrettet badeværelse med brus og hvidt, stilrent interiør.

Du slipper for havearbejde, for boligens udeareal begrænser til den vestvendte terrasse, hvor den sene eftermiddags- og aftensol inviterer til hyggelige stunder ved grillen og et glas i ny og næ. Fra terrassen får du udsigt til et skønt, grønt anlæg, som du bare skal nyde. Med til boligen får du også et mindre depotrum og to private parkeringspladser.

Baunegårdsvej ligger tæt på Bernstorffsvej Station, Kildeskovshallen, gode skoler, Gentofte Sø og Bernstorffsparken. Og springer du på cyklen, er du på Strandvejen i løbet af fem-otte minutter.

Til huset høre 2 private parkeringspladser til.

Ring til mig, hvis jeg skal vise dig dette helt særlige rækkehus i hjertet af Hellerup.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse Baunegårdsvej 65D
  • Post Distrikt Hellerup
  • Værelser 4
  • Boligareal 114 KVM
  • Kælder 6 KVM
  • Grundareal 100 KVM
  • Energimærke B

Kontaktformular

Free Valuation