George Marshalls Vej 17, 1. tv.

George Marshalls Vej 17, 1. tv.

København SV

2 Værelser
88 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

STOR LYS 2'ER MED UDSIGT TIL HUSBÅDE OG TØMMERGRAVENS VANDE
- Kaffebarer, vinbarer og Københavns Roklub lige om hjørnet, vandudsigt fra køkkenalrum, opholdsstue og altan

Med denne store toværelses lejlighed får du en hverdag tæt på Københavns centrum, med magnetisk lokalmiljø og masser af vand omkring dig. Med base på Georg Marschalls Vej nummer 17 lever du midt i storbyen, men vil samtidig opleve, at du bor i et fredeligt område med sit helt eget liv.

Der er kajak- og SUP-laug i ejendommen, så du får masser af gode naboer med boards og pagajer under armen, men du får også gourmetkaffe på kajen, og hvis du har hang til hyggelige vinbarer og spisesteder lige om hjørnet, vil du føle, at du er kommet hjem hér på Tangholmen.

Og så er der vandet. Københavns havn og de mange kanaler i området inviterer ikke bare til dejlige spadsereture langs det våde element; hvis du er til det, starter dit nye, aktive liv på vandet lige så snart du står med nøglerne til denne skønne bolig. Københavns Roklub ligger to kabellængder - eller godt 300 m - fra din lejlighed, og hvis du har et SUP-board stående klar i dit kælderrum, kan du koble af på vandet hver dag efter arbejde.

Boligen er placeret på første sal, og fra den 7 m2 store vestvendte altan får du panoramaudsigt til Tømmergravens husbåde, Badestedet og byens nye skyline. Af de mange holme, der udgør Lille Venedig, ligger Tangholmen tættest på centrum, så du står på Vesterbro eller Rådhuspladsen efter bare ti minutters cykeltur.

Boligen blev opført i 2021 og dens 88 m2 er fordelt på et knivskarpt køkkenalrum i direkte forbindelse med den lyse opholdsstue. Her lever du helt ugenert, for der er ingen genboer, som kan kigge ind i køkkenalrum og opholdsstue.

Bagtil har du den rummelige entre med skabsplads, det stramme badeværelse med brus og vaskesøjle, og ikke mindst det dejlige soveværelse - med godt garderobeskab - ind mod ejendommens åbne, grønne gårdmiljø.

Hvis du har brug for et ekstra soveværelse, eller måske et arbejdsværelse, kan lejligheden opgraderes fra toværelses til treværelses med en mindre ombygning.

Ring til mig, og lad os mødes på Tangholmen - jeg glæder mig til at vise dig denne lejlighed i Lille Venedig.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse George Marshalls Vej 17, 1. tv.
  • Post Distrikt København SV
  • Elevator Ja
  • Altan Ja
  • EgenHaveGrund Nej
  • Værelser 2
  • Boligareal 88 KVM
  • Altan 7 KVM
  • Energimærke A2020

Kontaktformular

Free Valuation