Brønshøj Kirkevej 31

Brønshøj Kirkevej 31

Brønshøj

6 Værelser
160 + 90 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

KLASSISK ENGELSK COTTAGE-VILLA I BRØNSHØJS BEDSTE KVARTER
- Pejsestue, originale døre og gulve, smuk have på højt beliggende grund, få minutter fra Kirkemosen og Brønshøj Torv

I denne velbevarede cottage-villa bor du ikke bare. Her lever du og din familie i et prægtigt arkitektonisk byggeri, som fremstår helt intakt, når det gælder materialer; smukke døre, blyindfattede vindueselementer, eksemplariske, mønstrede parketgulve og pejsestue med originale ølandsfliser på gulvet.

Villaen har diskret forbindelse til historien med draperede bjælker i lofterne, krumme vinduespartier, originale badeværelser og køkkenets klassiske udtryk. Det eneste renoveringsarbejde, der venter dig, er maling af boligens tre værelser. Stuerne er smukke og tidløse - den fantastiske pejsestue opmuret i varme, gule sten og spisestuen med nymalede, hvide vægge.

Ud over de 160m2 i stueetagen, får du en højloftet, tør kælder på 90 m2. Her er plads til både bryggers, vaskerum, gæste-, børne- og arbejdsværelse. Familiens køretøjer får masser af plads i den 18 m2 store garage.

Haven er en historie for sig. Den tidligere ejer havde i den grad grønne fingre og sans for smukt havedesign; gamle æbletræer, hængebirk, velholdte buske, flere niveauer, smukke stensætninger, samt ikke mindst terrasse med lounge-potentiale. Den 1.050m2 store grund ligger højt med villaen placeret tre meter over vejens niveau.

To minutters gang fra din nye adresse bliver Kirkemosens mange gæs hurtigt en del af familien, ligesom der er boldbaner og rig mulighed for løbe- og gåture i området. Helt tæt på ligger også Brønshøjs charmerende landsbykirke, torvet og et væld af indkøbsmuligheder, caféer og unikke forretninger.

Ring til mig, hvis jeg skal vise dig denne prægtige cottage-villa på kanten af København.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse Brønshøj Kirkevej 31
  • Post Distrikt Brønshøj
  • Værelser 6
  • Boligareal + KaelderAreal 160 + 90 KVM
  • Grundareal 1050 KVM
  • Energimærke D

Kontaktformular

Free Valuation