Plantagevej 68

Plantagevej 68

Birkerød

7 Værelser 18.900.000 DKK
256 + 25 kvm
Billeder

OM BOLIGEN

Ejendommen er placeret i første række ud til den underskønne Furesø, hvor både fugle og mennesker elsker at opholde sig. Her er der mulighed for sejlsport, kajak og en forfriskende svømmetur fra ejendommens private badebro.

Sælgers familie har altid haft interesse i sejlads, hvilket har gjort ejendommen helt perfekt.

"Det første jeg gjorde, da vi flyttede ind i 2002 og overtog huset fra mine forældre, der havde købt det tilbage i 1960, var at købe mig selv en kajak," siger sælger af Plantagevej 68."

Min far elskede søen og han elskede at sejle på furesøen i hans katamaran båd.

Furesøens vindforhold er oplagte, hvis man elsker at være på vandet, om det er til sejl, robåd eller motor.

"Vi har faktisk også tilladelse til at have en båd med mindre motor, men fortrækker sejl og kajak"

Selve huset har en fin historie, da det er arkitekttegnet af de tre arkitekter Max Brüel, Gert Bornebusch og Jørgen Selchau, der også har tegnet Toftevangsskolen, som ligger i Birkerød og Herlev Hospital.

Ejendommen er fra funkistiden, hvor rummene skulle have højt til loftet og fulde etager, hvilket huset også bære præg af. Med tiden er huset blev bygget ud og renoveret, så der er kommet flere kvadratmeter til.

"Specielt har vi været glade for pergolaen, som vi kalder den, af glas, hvor der kan sidde op til 50 mennesker når familien og den brede vennegruppe skulle samles." siger sælger.

Der er et kæmpe glasparti, som strækker sig over hele husets længde.

"Det betyder, at vi kan forlænge sommeren med et par måneder - og vi kan starte sommeren tidligere. Hvis solen skinner i februar, så kan man sagtens sidde derude," siger sælger.

Generelt er det hus med meget plads, så der er mulighed for, at den helt store familie kan samles - både ude og inde. De store en suite stuer breder sig i hele længden af huset, og ender i den store spisestue. På første salen fordeler sig over 4 store soveværelser, 2 badeværelser og separat toilet.
Separat dobbelt garage med god underetage som i dag bruges som vaske bryggers.

En af de helt specielle ting, huset kan er man ikke se andre huse, bortset fra de to pavilloner fra Næsseslottet på den anden side af søen, der titter smukt op bag de nøgne træer om vinteren.

"Naturen i nærområdet er fuldstændig fantastisk. Cykelturen gennem Vaserne om sommeren mod Holte Station, har jeg altid nydt. Samtidig byder Birkerød også på mange forskellige aktiviteter. Rundt om hjørnet ligger Birkerød Sejlklub, hvor børnene kan gå til sejlads. Det er et af de bedste steder man kan bo," siger sælger.

Selve grunden ligger sydvendt og helt i læ, hvilket ifølge sælger, betyder at der generelt er lidt varmere på grunden end andre steder. Dertil skal de store og lyse stuer fremhæves, da det er en af boligens absolutte kvaliteter.

Detajler

  • Pris 18.900.000 DKK
  • Udbetaling 945.000 DKK
  • Ejerudgifter pr/mdr 14.953 DKK
  • Adresse Plantagevej 68
  • Post Distrikt Birkerød
  • Værelser 7
  • Boligareal + KaelderAreal 256 + 25 KVM
  • Grundareal 2364 KVM
  • Energimærke D
Se den fulde beskrivelse > < Luk fuld beskrivelse

Åbent hus

  • Kontakt mægleren for fremvisning

Kontaktformular

Free Valuation