Grønnegade 31

Grønnegade 31

Hørsholm

5 Værelser
180 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

Ejendommen på Grønnegade 31 er placeret på dejlig lukket vej i det mest naturskønne område i Hørsholm, hvor der er træer så langt øjet rækker, den underskønne sø Sjælsø er blot få minutter væk samt Hørsholm Golfklub næsten lige rundt om hjørnet. Rungsted havn, der er både charmerende og hyggelig, er omtrent 15 minutters kørsel væk fra ejendommen. Placering er fantastisk, hvis man både ønsker natur og højt til loftet samtidig med at være tæt på København, der er under 30 minutter væk.

Både indendørs og udendørs emmer der af en rolig og afslappende stemning, med et fuldstændig gennemført moderne udtryk. Gennemgående for boligen er det smukke lysindfald, der pryder alle boligens rum. I stueplan finder man en stor stue, der har den mest vidunderlige udsigt, hvorfra der er åben forbindelse til køkkenalrummet. Køkkenet er indrettet med en stor køkkenø. Fra køkkenet er der adgang til bryggers, der også har sin egen indgang. I stueplan er der også badeværelse, kontor og entre. Fra køkkenalrummet er der direkte udgang til en stor og flot terrasse med udsigt over den store parklignende have, hvor aftenkaffen kan nydes i idylliske omgivelser.

På førstesalen er der et stort soveværelse med to franske altaner. Udsigten fra værelset er sublim, og mange gode stunder kan nydes blot ved at vågne op til en så smuk udsigt som denne. Der er et soveværelse mere på førstesalen og en stor stue. Derudover er der også et stort badeværelse, der er indrettet i fine farver og stilrene detaljer. På ejendommen er der også et stort anneks, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad det kan blive brugt til.

I nærområdet er der både supermarkeder og skoler samt Hørsholm midtpunkt, hvor der er rig mulighed for at tage ud at spise, shoppe eller blot gå og nyde den intime og hyggelig by og alle dens muligheder. Her får man en ejendom og grund, hvor naturen fylder meget, men hvor muligheden for storbylivet også er indenfor kort afstand.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse Grønnegade 31
  • Post Distrikt Hørsholm
  • Værelser 5
  • Boligareal 180 KVM
  • Udhus 37 KVM
  • Grundareal 4411 KVM
  • Energimærke C

Kontaktformular

Free Valuation