Pakhusvej 8, 2. tv.

Pakhusvej 8, 2. tv.

København Ø

3 Værelser
112 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

Denne unikke bolig på Pakhusvej 8 har ultimativt en af de bedste beliggenheder i ejendommen og i Københavns Kommune, og er absolut et besøg værd, hvis man ønsker at bo centralt i en kvalitetslejlighed som fremstår særdeles lys og indbydende i en moderne stand. Boligens vinduespartier er udskiftet i 2022. I et skønt kvarter findes Amerika Plads og blot få minutters gåafstand fra Østerport Station og Langelinie. Det er en nyere bydel i København, som gennem de senere år er blevet udviklet til at være et moderne og meget attraktivt beboelsesområde.

Lejligheden er placeret side om side med nogle af alle de mest fantastiske oplevelser i København. Kun få minutters gang fra lejligheden finder man området ved Nordhavn Bassin, hvor man både kan solbade og tage en svømmetur i havnebadet. Udover Nordhavn Bassin er der blot et par minutter til Kastellet, der indbyder til gåture i de grønne områder med udsigt over København. Hvis man elsker at tage ud og spise eller få et glas vin, så skal man ikke langt, da der for foden af lejligheden er mange forskellige caféer og restauranter. Samtidig er der rig mulighed for offentlig transport fra Østerport Station, der foruden toget, også har metro station. Hvis man derimod har egen bil, så er der PRIVAT P-PLADS i kælderen tilhørende lejligheden samt direkte adgang fra kælder og p-plads med elevator.

Lejligheden er indbegrebet af luksus og kvalitet. Det er en lejlighed med masser af plads både inde og ude. Lejligheden er 112 kvm og derudover, så har den også tre terrasser fordelt på i alt (7+18 kvm) 25 kvm, der alle er overdækket og lavet i hårdt træ samt skifer beklædte facader. Terrasserne giver rig mulighed for at være ude i alt slags vejr, når morgenkaffen skal nydes, da man altid kan sidde i læ. Det er en lys lejlighed med to soveværelser med mulighed for 3 soveværelser, køkken, stue, fordelingsgang og badeværelse. Lejligheden er utrolig lækker, og indrettet optimalt. På badeværelset er der bruseniche samt plads til vaskesøjle. Det store køkken alrum er et samlingspunkt for hele familien, hvor maden kan laves, dagens historier fortælles og blot nyde samværet i det åbne og indbydende rum.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse Pakhusvej 8, 2. tv.
  • Post Distrikt København Ø
  • Elevator Ja
  • Altan Ja
  • EgenHaveGrund Nej
  • Værelser 3
  • Boligareal 112 KVM
  • Altan 25 KVM
  • Energimærke B

Kontaktformular

Free Valuation