George Marshalls Vej 1, st. tv.

George Marshalls Vej 1, st. tv.

København SV

4 Værelser
131 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

Fantastisk lysindfald gennem de store glaspartier, der pryder alle lejlighedens fire rum. Her kan familien nyde godt af storbylivet, Københavns smukke kanaler og familielivet. Til lejligheden hører der hele to terrasser, hvor man blandt andet kan invitere gæsterne på aftensmad en skøn sensommeraften eller blot nyde den skønne udsigt over byen.

Fra terrassen er der direkte indgang til det rummelige køkkenalrum, hvor de åbne vidder giver plads til at samle hele familien. Fra alrummet er der udsigt til den livlige cykelbro, der forbinder København K med Amager, og giver muligheden for en dejlig cykeltur til den frodige Amager Fælled, som er binde- leddet mellem byen og havet.

Lejligheden er på 131 kvm, hvorfor der er rigeligt med plads til hele familien, og med lejlighedens minimalistiske stil, kan man selv sætte et præg på indretningen og bestemme, hvordan lejlighedens udtryk skal være. Her er rammerne sat for en fantastisk dagligdag, der giver familien rig mulighed for at komme omkring.

Indretningen er af unik kvalitet, da den er arkitekttegnet af Arkitema Architects, som betyder, at der er overensstemmelse mellem det indvendige og udvendige udtryk. Badeværelset er lækkert med frithængende toilet, bruseniche og vaskesøjle med vaskemaskine og tørre- tumbler.
Fra alle tre værelser har man direkte adgang til en terrasse, hvilket gør, at rummene føles endnu større og lyse end de allerede er.

Her kan livet leves i luksus samtidig med at det er bekvemt, da man har alt hvad hjertet begærer lige for foden af en.

Det pulserende byliv og vandets ro går herude op i en højere enhed, da man får det bedste af, hvad København kan tilbyde. Der er havnebade ikke langt fra ejendommen, hvor man kan nyde en svømmetur sommer såvel som vinter. Blot få minutters kørsel herfra har man Vesterbros pulserende byliv hvor der er rig mulighed for shopping, gå på hyggelige cafeer og resturanter samt udforske det ældre København.

Ved siden af Engholmene er Dybbølsbro Station, hvor der er adskillige S-togsforbindelser til resten af København og i 2024 vil der komme metro, det er derfor ganske nemt at komme rundt uanset, hvilket transportmiddel man benytter sig af. Til dem der benytter sig af bil, vil det være muligt at tilkøbe 1-2 parkeringspladser

Engholmene består i dag af 6 boligøer, lejlighederne er beliggende på Tangholm, den mest bynære ø. På Engholmene bliver du en del af en moderne bydel med et levende lokalmiljø og en maritim stemning med hyggelige cafeer og butikker langs kanalerne. Bebyggelsen er inspireret af klassiske Københavnske boligkarréer og opdelt i forskellige visuelle udtryk.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse George Marshalls Vej 1, st. tv.
  • Post Distrikt København SV
  • Elevator Nej
  • Altan Nej
  • EgenHaveGrund Ja
  • Værelser 4
  • Boligareal 131 KVM
  • Energimærke A2020

Kontaktformular

Free Valuation