George Marshalls Vej 17, 8. tv.

George Marshalls Vej 17, 8. tv.

København SV

4 Værelser
149 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

149 enestående kvadratmeter er at finde i denne ekstraordinære penthouselejlighed på toppen af København. Fra lejligheden har du en af byens absolut bedste udsigter - nemlig de smukke kanaler, der løber fra Sydhavnen til Refshaleøen, og krydser det meste af Indre By på sin vej.

Fra denne lejlighed har du også mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra den private tagterrasse på hele 12 kvm.
Lejlighedens kvalitet er i top, da den er arkitekttegnet af Arkitema Architects, hvilket dermed betyder, at der er overensstemmelse mellem det ind- vendige og udvendige udtryk. Dette giver en gennemgående stilfuld oplevelse af lejligheden.

Boligen er beliggende på 8. sal med elevator i opgangen. Lejligheden har store vinduespartier i alle boligens fire rum. Fra det rummelige køkkenalrum, kan man åbne glasdørene og træde ud på den store tagterrasse, som indbyder til at nyde solens lune stråler med en kop kaffe i hånden. På modsatte side af stuen finder du en fantastisk altan, som forbinder stue og det store soveværelse i lejligheden.

Selvom lejligheden er beliggende i København, så bærer den ikke præg af de ellers normale små 'københavner- badeværelser', her får man derimod et utroligt lækkert badeværelse, hvor der bestemt ikke er pladsmangel. Bade- værelset er af udtryksfulde materialer, der emmer af afslapning og velvære. Når solens stråler er blevet nydt til fulde, kan man passende tage et afslappende bad i badekaret, hvis man har lyst til lidt ekstra hverdagsforkælelse. Fra det store sove- værelse er der direkte adgang til et af de to badeværelser, så forældrene kan have deres egen afdeling. Der er også et dertilhørende walk-in, hvor der er rigeligt med plads til klædeskabet.

Det pulserende byliv og vandets ro går herude op i en højere enhed, da man får det bedste af, hvad København kan tilbyde. Der er havnebade ikke langt fra ejendommen, hvor man kan nyde en svømmetur sommer såvel som vinter. Blot få minutters kørsel herfra har man Vesterbros pulserende byliv hvor der er rig mulighed for shopping, gå på hyggelige cafeer og resturanter samt udforske det ældre København.

Ved siden af Engholmene er Dybbølsbro Station, hvor der er adskillige S-togsforbindelser til resten af København og i 2024 vil der komme metro, det er derfor ganske nemt at komme rundt uanset, hvilket transportmiddel man benytter sig af. Til dem der benytter sig af bil, vil det være muligt at tilkøbe 1-2 parkeringspladser.

Engholmene består i dag af 6 boligøer, lejlighederne er beliggende på Tangholm, den mest bynære ø. På Engholmene bliver du en del af en moderne bydel med et levende lokalmiljø og en maritim stemning med hyggelige cafeer og butikker langs kanalerne. Bebyggelsen er inspireret af klassiske Københavnske boligkarréer og opdelt i forskellige visuelle udtryk.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse George Marshalls Vej 17, 8. tv.
  • Post Distrikt København SV
  • Elevator Ja
  • Altan Ja
  • EgenHaveGrund Nej
  • Værelser 4
  • Boligareal 149 KVM
  • Altan 10 KVM
  • Energimærke A2020

Kontaktformular

Free Valuation