Birkevej 17

Birkevej 17

Virum

6 Værelser
281 + 54 kvm Solgt
Billeder

OM BOLIGEN

Sjælden udbudt - en af de bedste beliggenheder i Virum!

Inviter naturen med indenfor.
Det kan ikke undgås, at man bliver vildt forelsket i den suveræne udsigt over Furesøen, som kan nydes fra egen badebro eller den private sauna. Det er naturen og udsigten, der danner rammerne for denne fantastiske bolig i Virum, som er placeret i første række til vandet. Efter en svømmetur fra badebroen, kan man slappe af i saunaen i fredelige, idylliske omgivelser, der selvfølgelig har udsigt over vandet. Herfra kan naturen nydes uforstyrret, hvilket er et gennemgående element for hele boligen.

Boligen er opført i 2010, og rummer på de 335 kvadratmeter seks værelser og hele tre badeværelser, hvilket betyder, at der er rigeligt med plads til den store familie. Indretningen er klassisk og stilfuld med velvalgte detaljer, der er udført i lækre kvalitetsmaterialer. Boligens udtryk er luksuriøst og minimalistisk, og man er ikke i tvivl om den kompromisløse tilgang til indretningen, samtidig med at det emmer af hjemlig stemning. De store vinduespartier pryder boligen, og giver en fornemmelsen af, at naturen går i ét med boligen. Fra både køkkenet og stuen er der direkte udgang til en af de store terrasser, der på en lun sommeraften kan huse adskillige selskabsgæster, der kan nyde udsigten over Furesøen og den velholdte have. Der er overalt, fra både stuer og værelser, den mest fantastiske udsigt over Furesøen.

Fra boligen kan man med blot få minutters gang ankomme til Frederiksdal Fribad, der om sommeren summer af liv og glade dage. Nærområdet er familievenligt med flere af de bedste skoler og institutioner. Der er ikke langt til S-station, herfra kan man tage toget til København på ca 20 minutter - nemmere bliver det ikke.

Boligen er perfekt, hvis man ønsker at være tæt på byen, men samtidig drømmer om et naturskønt fristed, hvor der er plads til familieliv, leg i haven, svømme - eller sejlture i Furesøen og masser af plads at boltre sig på.

Detajler

  • OBS Solgt
  • Adresse Birkevej 17
  • Post Distrikt Virum
  • Værelser 6
  • Boligareal + KaelderAreal 281 + 54 KVM
  • Grundareal 1486 KVM
  • Energimærke B

Kontaktformular

Free Valuation