Langåsen 2, Rødkilde

Langåsen 2, Rødkilde

Gilleleje

6 Værelser 6.995.000 DKK
168 kvm
Billeder

OM BOLIGEN

Dette idylliske fritidshus er som taget ud af et romantisk maleri, hvor skov og husets lyse interiør perfekt smelter sammen. Der er naturområder så langt øjet rækker, og en pause fra storbylivets trommerum er derfor oplagt at nyde i disse smukke omgivelser.

Huset skal fremhæves for de fantastiske udendørsarealer, som indbyder til både afslapning og fordybelse. På grundens 5.315 kvm kan familien blandt andet nyde hinandens selskab under et slag tennis på egen tennisbane. Det er efterfølgende oplagt at hoppe i den lækre swimmingpool, som selvfølgelig også er privat. Hvis man er mere til hav og strand, så er Hornbæk Bugt blot 300 meter væk fra huset.

Når dagen går på hæld, og mørket begynder at sænke sig, så kan de sidste solstråler nydes fra husets terrasser. Hvis vejrguderne en af dagene ikke skulle tilsmile Munkerup, så er én af terrasserne overdækket og med tilhørende indbygget pejs, hvilket betyder, at huset kan nydes året rundt - både indendørs og udendørs. Huset er helårsisoleret, og det kan benyttes på alle årstider.

Huset er løbende blevet renoveret, og fremstår derfor i meget god stand. Huset har seks rum, heraf fire værelser, og kan derfor rumme den helt store familie eller mange overnattende sommerferiegæster. Huset indeholder hele to badeværelser, så der bliver ikke rift om badet, når man er mange mennesker samlet. Indretningen er klassisk med et strejf af sommerhushygge, hvilket også er den røde tråd gennem hele boligen. Invitakøkkenet er rummeligt og i et tidsløst design, hvor der er plads til, at hele familien kan hjælpe hinanden med madlavningen. Fra køkkenet er der åben forbindelse til både spisestue og terrasse, som er oplagt at anvende, når morgenkaffen skal drikkes.

Den danske sommer skal bestemt nydes fra dette skønne sommerhus, der er beliggende i Munkerup. Andre naturskønne sommerhusområder som Gilleleje, Dronningmølle og Hornbæk kan nås indenfor 10 minutter i bil. Her er der lækre strande, indkøbsmuligheder og sågar et hyggeligt Streetfood om sommeren i Hornbæk.

Detajler

  • Pris 6.995.000 DKK
  • Udbetaling 350.000 DKK
  • Ejerudgifter pr/mdr 4.729 DKK
  • Adresse Langåsen 2, Rødkilde
  • Post Distrikt Gilleleje
  • Værelser 6
  • Boligareal 168 KVM
  • Grundareal 5315 KVM
Se den fulde beskrivelse > < Luk fuld beskrivelse

Åbent hus

  • Kontakt mægleren for fremvisning

Kontaktformular

Free Valuation