Penthouse uden bopælspligt, privat tagterrasse og elevator

Address Store Strandstræde

Area Frederiksstaden, 1255 København K

Rooms 3 værelser Size 147 M²
Price 20.000.000 DKK
Images

Penthouse uden bopælspligt, privat tagterrasse og elevator

Eksklusiv lejlighed uden bopælspligt i hjertet af København og på en af de mest attraktive adresser. På Store Strandstræde 18, tæt ved Amalienborg, er denne skønne lejlighed kommet til salg.

Her får man usammenligneligt den bedste placering i København, da alle storbyens goder som restauranter, shopping og kulturelle aktiviteter blot er et stenkast væk. Samtidig er lejligheden placeret inde i en skøn oase, der emmer af ro og stilhed. Her er en lejlighed, som er oplagt for blandt andet udenlandsdanskere, idet den er uden bopælspligt.

Til lejligheden er der tilhørende stor ugenert privat tagterrasse, der har den smukkeste udsigt over byen, hvor man blandt andet kan se Vor Frelsers Kirke, der er beliggende på Christianshavn samt fyrværkeriet i Tivoli. Nuværende ejer har indrettet et loungeområde på terrassen, hvor det er oplagt at nyde middagen og den underskønne udsigt over Københavns tage. Ydermere er der elevator i bygningen, hvilket gør lejligheden tilgængelig og nem at komme til, selvom at den er placeret på 4. sal. Her har man altså den bedste kombination med både udsigt og anvendelighed.

Her er rene linjer og et minimalistisk udtryk kombineret med flotte materialer, der vidner om en sikker og stilbevidst indretning. Køkkenet er udsmykket med lyst marmor, der omfavner hele bordpladen i samme materiale. Samtidig er køkkenet indrettet med dejligt vinkøleskab og køkkenø, hvilket giver rig mulighed for samvær, da gæsterne eller familien kan sidde og konversere imens maden bliver tilberedt. Resten af køkkenet er indrettet i hvidt og med de fineste greb, der bryder det klassiske udtryk på en subtil måde.

Badeværelset er indrettet med separat bruseområde i hvide klinker og med stor porcelænshåndvask og opbevaring. Ydermere virkelig skønt og praktisk bryggers/kreativt rum, med mange muligheder.

Stor åben og hyggelig stue samt to dejlige soveværelser med de oprindelige bjælker samt plankegulve. Fra begge soveværelser er der rig udsigt til den hyggelige brostensbelagte gård, hvor der er plantet høje træer og meget andet grøn beplantning som hygger i den meget stille gård. Selvom man er midt i byen, hører man intet ude fra gaden eller den nærliggende Nyhavn. Der er lavet plads til cykelparkering , og ligeledes er der en aflåst cykel kælder med tilhørende opbevaringsrum til hver bolig. Har man brug for en god gåtur, så er havnefronten med Langelinie mindre end 10 min væk, her er det mulighed for at være tæt på vandet, restauranter og gå videre til det store grønne område ved kastellet og den lille havfrue.

Detajler

  • Status Til salg
  • Pris 20.000.000 DKK
  • Ejerudgifter pr/mdr 5.102 DKK
  • Office Copenhagen
  • Område Frederiksstaden, 1255 København K
  • Adresse Store Strandstræde
  • Værelser 3 værelser
  • Størrelse 147 M²
  • Byggår 1778
  • Energy certificate C

Kontaktformular