George Marshalls vej 17, 5. 2.

Address George Marshalls Vej

Area Engholmene, 2450 København SV

Rooms 2 værelser Size 59 m²
Price 4.800.000 DKK
Images

George Marshalls vej 17, 5. 2.

I Københavns nye kanalby, Engholmene - I første række til Københavns kanal, er denne lækre lejlighed placeret, hvor drømmene om havudsigt, luksus og storbyliv på samme tid er opfyldt. Dette er den perfekte lejlighed, hvis man ønsker privatliv i forlængelse af naturen, samtidig med, at man ikke vil gå på kompromis med placeringen. 

Dette er lejligheden til parret eller til personen, der sætter pris på god plads, men ikke ønsker at flytte ud af byen. Her får man veludnyttede kvadratmetre, der alle er lyse og med et minimalistisk udtryk, hvor kvaliteten er i top.

Lejligheden indeholder to rum, der begge er godt indrettet, da man får en oplevelse af, at naturen er inviteret med indenfor. I forlængelse af den lyse stue, er der dertilhørende rummelige altan, hvor den fantastiske udsigt over kanalerne bliver en integreret del af dagligdagen. På badeværelset er der en unik og smukt designet brucheniche, som udsender en aura af wellness. Dertil er der også en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Udseendet og indretningen er eksklusiv, og man er ikke i tvivl om, at det hele er nybygget i velvalgte materialer. 

Det pulserende byliv og vandets ro går herude op i en højere enhed, da man får det bedste af, hvad København kan tilbyde. Der er havnebade ikke langt fra ejendommen, hvor man kan nyde en svømmetur sommer såvel som vinter. Blot få minutters kørsel herfra har man Vesterbros pulserende byliv hvor der er rig mulighed for shopping, gå på hyggelige cafeer og resturanter samt udforske det ældre København. 

Ved siden af Engholmene er Dybbølsbro Station, hvor der er adskillige S-togsforbindelser til resten af København og i 2024 vil der komme metro, det er derfor ganske nemt at komme rundt uanset, hvilket transportmiddel man benytter sig af. 

Engholmene består i dag af 6 boligøer, lejlighederne er beliggende på Tangholm, den mest bynære ø. På Engholmene bliver du en del af en moderne bydel med et levende lokalmiljø og en maritim stemning med hyggelige cafeer og butikker langs kanalerne. Bebyggelsen er inspireret af klassiske Københavnske boligkarréer og opdelt i forskellige visuelle udtryk.

Detajler

  • Status Til salg
  • Pris 4.800.000 DKK
  • Ejerudgifter pr/mdr 2280 DKK
  • Office Copenhagen
  • Område Engholmene, 2450 København SV
  • Adresse George Marshalls Vej
  • Værelser 2 værelser
  • Størrelse 59 m²
  • Byggår 2021
  • Energy certificate A20
View full description > < Close full description

Kontaktformular