Lysagervej 7

Address Lysagervej 7

Area 2920 Charlottenlund

Rooms 8 (5 vær + 3 stuer) Size 236 m² + 118 m²
Price 22.000.000 DKK
Images

Lysagervej 7

FUNKLENDE FUNKISPERLE FRA 1935
- Stram arkitektur, terrasse i særklasse, dragende orangeri, fem minutter fra Bernstorffsparken

Denne 236 m² villa med ekstra 118 m² i kælderen er opført i 1930’ernes senkubistiske periode. Ejendommen taler den stramme æstetiks enkle sprog med minimalistisk facade, store vinduespartier, samt med et stilrent interiør, der kan blære sig med både smuk sildebensparket, diskrete træværksløsninger og gennemført funktionalitet hele vejen rundt.

Den funklende funkisperle ligger i nummer syv på den lukkede Lysagervej i hjertet af Charlottenlund. Hér er i den grad fred og ro, men også gode naboer, der mødes til vejfester og andre komsammener. Du behøver heller ikke starte bilen op for på kort tid at handle i Jægersborg Allés alsidige indkøbsbælte, eller for at lufte hunden i Bernstorffsparken.

Villaens nyrenoverede, kridhvide facade stråler selv på gråvejrsdage, de store vinduespartier lukker alle årstiders lys ind, og så er der ”billig”, bæredygtig fjernvarme lige på trapperne. Snedkerkøkkenet og de to dejlige badeværelser er allerede flyttet ind i ejendommen med materialer og løsninger, som får dig til at smile over tilværelsens vidunderlige bekvemmelighed (+ endnu et badeværelse i kælderen).

Denne hvide dame ligger på en 831 m² stor grund med skønt orangeri, som kan levere citroner til sundowneren på den ekstraordinært store og skønne terrasse. Indenfor breder stueetagen sig rummeligt over 3 lyse og skønne stuer samt værelse/kontor, og opad ad den smukke trappe er der på førstesalen 4 dejlige værelser med grøn udsigt og helt uden skrå vægge.

Hvis arbejdet kalder, og hvis gæster fra provinsen eller udlandet melder deres ankomst, byder villaens meget anvendelige kælder på 118 m² fordelt på 3 rum, vinrum , badeværelse, bryggers og opbevaringsrum. Her er egen indgang.

Her er lys, lys og atter lys……..

Skriv eller ring til mig nu – jeg vil så gerne vise dig denne funkisperle.

Detajler

  • Status Til salg
  • Pris 22.000.000 DKK
  • Ejerudgifter pr/mdr 11.233 DKK
  • Office Copenhagen
  • Område 2920 Charlottenlund
  • Adresse Lysagervej 7
  • Værelser 8 (5 vær + 3 stuer)
  • Størrelse 236 m² + 118 m²
  • Byggår 1935
View full description > < Close full description

Kontaktformular