Kystvej 8

Kystvej 8

Liseleje

6 Værelser 18.950.000 DKK
207 kvm
Billeder

OM BOLIGEN

EKSKLUSIVT SOMMERHUS MED HAVUDSIGT, POOL, SPA OG MASSER AF LISELEJELYS
207 m2 kystperle i forskudte plan, kompromisløst materialevalg, højteknologiske bekvemmeligheder, klimavenlig energi, smagfulde løsninger hele vejen rundt.

Kystvej nummer 8 i uspolerede Liseleje er et refugium i absolut særklasse på Nordsjællands kyst. Huset er opført i marehalmens klitter i 2009 med panoramaudsigt over Kattegat og som tætteste nabo til det naturskønne Tisvilde Hegn.

Henning Larsens tegnestue har med inspiration fra fiskerlejets oprindelige bygningsmiljø slået stregerne til denne drøm af en getaway med gulv-til-loft glasfacade ud mod Kattegats horisont - her kan du både nyde solopgangen og solnedgangen over havet.

Huset er opført efter højeste standarder; blandt andet med 30 cm brede Dinesenplanker, der går i ét med terrassens Ipédæk og den støbte, 130 cm dybe infinitypool. Den kræsne feinschmecker vil også bemærke husets Arne Jacobsen dørgreb, Boffi udendørsbruseren, de mange Porsche spots både ude og inde, PH5 kobberlamperne, Hydropool spaen med plads til fem, hvidevarerne fra Miele, Camvision kameraerne, og den nedsænkelige, infrarøde Heatscope terrassevarmer.

Kystvej nummer 8 er tæt på klimaneutral med appstyret luft til vand varmepumper, der både opvarmer poolen og selve huset. Der er varmesensorer i samtlige rum, så husets temperatur altid er præcis, som du ønsker den.

Her får du et sommerhus, der i kraft af sin beliggenhed og arkitektur, samt ikke mindst sit gennemførte nordiske formsprog, danner den ultimative ramme om livgivende weekender og uforglemmelige ferier. Husets supermoderne identitet ånder i sig selv, men ejendommen tilføres særlig kraft af Kattegats bølgeskvulp, klitternes hvisken i vinden, og så naturligvis Liselejelyset, der vælter ind i al slags vejr.

Stueplanet rummer ud over entreen tre skønne værelser, flere indbyggede skabe, samt et minimalistisk designet badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Førstesalen består af to forskudte plan. Nederst får du spisestue og stramt, hvidt Boform køkken med vaskeø. Herfra er der direkte udgang til panoramaterrassen og poolen. Otte trin op får du adgang til det øverste plan, hvor du finder en skøn opholdsstue, et master bedroom, og stort badeværelse i topklasse med brus, Duravit sanitet og rustfri Vola armaturer.

Den 945 m2 store grund kræver ikke megen opmærksomhed fra din side. Marehalmen passer sig selv, og klittens øvrige vegetation lever sit stille, naturlige liv i balance med årstiderne.

Udvendigt mod syd er huset forsynet med smukke skodder ved både døre og vinduer - de skaber svalende skygge, når den danske sommer er på sit højeste. I den lukkede gårdhave får du et rummeligt redskabsskur med teknikrum, hvorfra du kan styre den oplyste, klorfri pool, som i øvrigt også har elektrisk cover, der både holder på vandets temperatur og beskytter mod snavs.

Lad os sammen besøge dette helt særlige sommerhus - ring til mig, så aftaler vi hvordan og hvorledes. Boligen har helårsanvendelse og er uden bopælspligt.

Detajler

  • Pris 18.950.000 DKK
  • Udbetaling 950.000 DKK
  • Ejerudgifter pr/mdr 12.826 DKK
  • Adresse Kystvej 8
  • Post Distrikt Liseleje
  • Værelser 6
  • Boligareal 207 KVM
  • Grundareal 945 KVM
  • Energimærke A2010
Se den fulde beskrivelse > < Luk fuld beskrivelse

Åbent hus

  • Kontakt mægleren for fremvisning

Kontaktformular

Free Valuation