Skovvej 7, st.

Skovvej 7, st.

Klampenborg

3 Værelser 12.995.000 DKK
98 kvm
Billeder

OM BOLIGEN

IDYLLISK RO I TAARBÆK: 98 M2 VILLALEJLIGHED OG 53 M2 STORT ANNEKS

- Velrenoveret villalejlighed, med ekstra plads i baghuset, smuk have og gårdmiljø, mellem skov og strand

Taarbæk er det ultimative centrum for et godt, aktivt liv med Dyrehaven og Øresund som en naturlig del af hverdagen. Det gamle fiskerleje er med sin historie helt tilbage til 1600-tallet kendt af de fleste, men samtidig så godt gemt nede ved kysten - væk fra Strandvejen - at den charmerende kystby er helt fri af gennemkørende trafik. Her hviler en idyllisk ro, som går i blodet, før man som tilflytter når at finde ud af, om byens navn staves med dobbelt-a eller med å.

Samtidig ligger Taarbæk - helt tæt på København, som nås med toget fra Klampenborg Station på under 20 minutter og på lige så kort tid med bilen ad Strandvejens smukkeste strækning.

På Skovvej nummer syv ligger denne smagfuldt renoverede, 98 m2 stuelejlighed i villaen fra 1898 og venter på familien eller parret, der drømmer om et roligt, trygt og aktivt liv ved havet og skoven.

Stuelejligheden er suverænt disponeret med køkken, opholdsstue, karnapstue og spisestue i ét - østvendte og sydvendte kvadratmeter i særklasse. Derudover to skønne værelser med indbyggede skydedørsgarderober, samt badeværelse mod vest.

Boligen fremstår stramt i kraft af sit åbne, lyse køkken med passende kontraster, matlakeret askeparket, og et 'ja-tak-præcis-sådan'-badeværelse med sandfarvede klinker og hvide elementer fra bad&stil.

Gennem de dobbelte havedøre er der direkte adgang til boligens hyggelige have med flere solkroge. Som indehaver af stuelejligheden råder du over det meste af grundens areal på 472 m2.

Den charmerende, lukkede gårdhave binder hovedhus og baghus sammen, med rustik belægning samt flora, der på de varme dage leder tankerne i retning af sydlige himmelstrøg. Gårdhaven deles med lejligheden på første sal.

Med adgang fra gårdhaven får du 53 m2, helt nyrenoveret anneks, som pt. er registreret som kontor/erhverv. Baghuset er oprindeligt etableret i år 1900, men alt er udskiftet og gennemrenoveret med gulvvarme, toilet og bad og forberedt til køkken, i 2020. De to gode og højloftede rum har trapper til flere m2 hems og udgang til lille sydvendt tagterrasse. Desuden kan skillevæggen mellem de 2 rum, foldes til side så baghuset fremstår som et stor rum med 4 meter til loftet. Her kan man udleve sin drøm om sit eget yogastudie, atelier, værksted mv.

På den i alt 472 m2 store fiskerlejegrund, er 2 attraktive parkeringspladser, rummeligt skur med plads til alt i haveredskaber, kajakudstyr mv. samt 15 m2 nyrenoveret fyr- og vaskerum som ligeledes deles med første sal.

Detajler

 • Pris 12.995.000 DKK
 • Udbetaling 650.000 DKK
 • Ejerudgifter pr/mdr 3.865 DKK
 • Adresse Skovvej 7, st.
 • Post Distrikt Klampenborg
 • Elevator Nej
 • Altan Nej
 • EgenHaveGrund Nej
 • Værelser 3
 • Boligareal 98 KVM
 • Energimærke C
Se den fulde beskrivelse > < Luk fuld beskrivelse

Åbent hus

Søndag 24 september 13:00 - 13:15

Kontaktformular

Free Valuation