Nedenomsvej 19

Nedenomsvej 19

Hørsholm

9 Værelser 28.995.000 DKK
410 + 85 kvm
Billeder

OM BOLIGEN

PRAGTEJENDOM OG IDYL I HØSTERKØB

- Meget sjælden og yderst smuk stråtækt pragtejendom i fantastiske omgivelser.

Ejendommen er beliggende i hjertet af Høsterkøb by i ét af Nordsjællands absolut mest attraktive områder med autentisk landsby miljø. Her er i særdeleshed en unik og smuk natur, hvor Høsterkøbs kuperede terræn med Sjælsøs opland og de mange mindre søer i området danner rammen om denne fabelagtige ejendom. Til ejendommen hører anslået 2,2 hektar ( 22.000 m2 grund ).

Ejendommen er opført i 1992 og 1998 i de ypperste materialer med dedikeret inspiration og autenticitet fra matriklens første gård, som oprindelig daterer helt tilbage til 1777.

Ejendommens tre stråtækte længer med klassisk brostensbelagt gårdsplads, pragthaverne, frugtlund, guldfiskedam og hestefold er ubestridt blandt Nordsjællands mest attraktive. Med de omkring 2,2 hektar ( 22.000 m2 grund) får I masser af natur på grunden, men på et niveau for pleje og vedligeholdelse, der er til at overse i kombination med en ellers travl hverdag.

Store græsplæner bidrager til en parkoplevelse og indrammes af flotte træer - blandt andet hassel. Og frugtlunden med æbletræer knejser foroven ved den hyggelige guldfiskedam.

Nedenomsvej 19 byder på hele 410 m2 bolig stærkt prioriteret i trelænget stueplan med moderne, fransk inspireret landkøkken og spisestue fra 2017, to store opholdsstuer smukt disponeret i hver længe, stort hjørne kontor / værelse, to skønne værelser, to entréer, toilet og bryggers.

Førstesalen er anlagt med fire udsigtsværelser, to high-end badeværelser, samt velkomponerede gangarealer med massive douglasgulve i organisk, varieret plankebredde, som resten af boligen også er beriget af.

Den ene af gårdens længer byder derudover på 85 m2 fuld underetage med højt til loftet. Ud over denne etages fire disponible rum, er der specialbygget fugt- og temperaturstyret vinkælder samt sikret våbenrum.

Uden for ånder Nedenomsvej 19's idyl med skøn gårdsplads og flere terrasser, der er anlagt stringent med smukke københavnerbrosten. Fra alle terrasser domineres synsfeltet af naturvidder i nordsjællandsk særklasse.

Ejendommen står klar til jer, der både vil bo eksklusivt, have masser af plads, og eventuelt drive virksomhed på samme matrikel, eller som den ultimative ramme for børnefamilien, der sætter pris på lilleskole lige rundt om hjørnet, nærmiljø, og masser af natur uden for vinduerne.

Ejendommen har plads til seks biler på brostensindkørslen direkte overfor Høsterkøb landsby og gadekæret. Der er let adgang til transport fra ejendommen og bekvem adgang til København og få kilometer til nærliggende byer som Hørsholm, Vedbæk, Søllerød og Holte.

Ring til mig, så får du resten af historien om denne fantastiske ejendom i Høsterkøb.

Jens Peter Friis, M.Sc
Tel. 5382 0233
jenspeter@fantasticfrank.dk

Detajler

  • Pris 28.995.000 DKK
  • Udbetaling 1.450.000 DKK
  • Ejerudgifter pr/mdr 8.931 DKK
  • Adresse Nedenomsvej 19
  • Post Distrikt Hørsholm
  • Værelser 9
  • Boligareal + KaelderAreal 410 + 85 KVM
  • Grundareal 123124 KVM
  • Energimærke E
Se den fulde beskrivelse > < Luk fuld beskrivelse

Åbent hus

  • Kontakt mægleren for fremvisning

Kontaktformular

Free Valuation