Lysagervej 7

Lysagervej 7

Charlottenlund

5 Værelser 22.000.000 DKK
236 + 118 kvm
Billeder

OM BOLIGEN

FUNKLENDE FUNKISPERLE FRA 1935
- Stram arkitektur, terrasse i særklasse, dragende orangeri, fem minutter fra Bernstorffsparken

Denne 236 m² villa med ekstra 118 m² i kælderen er opført i 1930'ernes senkubistiske periode. Ejendommen taler den stramme æstetiks enkle sprog med minimalistisk facade, store vinduespartier, samt med et stilrent interiør, der kan blære sig med både smuk sildebensparket, diskrete træværksløsninger og gennemført funktionalitet hele vejen rundt.

Den funklende funkisperle ligger i nummer syv på den lukkede Lysagervej i hjertet af Charlottenlund. Hér er i den grad fred og ro, men også gode naboer, der mødes til vejfester og andre komsammener. Du behøver heller ikke starte bilen op for på kort tid at handle i Jægersborg Allés alsidige indkøbsbælte, eller for at lufte hunden i Bernstorffsparken.

Villaens nyrenoverede, kridhvide facade stråler selv på gråvejrsdage, de store vinduespartier lukker alle årstiders lys ind, og så er der "billig", bæredygtig fjernvarme lige på trapperne. Snedkerkøkkenet og de to dejlige badeværelser er allerede flyttet ind i ejendommen med materialer og løsninger, som får dig til at smile over tilværelsens vidunderlige bekvemmelighed - og der er tilmed et ekstra badeværelse i kælderen.

Denne hvide dame ligger på en 831 m² stor grund med skønt orangeri, som kan levere citroner til sundowneren på den ekstraordinært store, skønne terrasse. Indenfor breder stueetagen sig rummeligt over tre lyse stuer og et enkelt værelse, og op ad den smukke trappe er der på førstesalen fire dejlige værelser med grøn udsigt og helt uden skrå vægge.

Hvis arbejdet kalder, og hvis gæster fra provinsen eller udlandet melder deres ankomst, byder villaens meget anvendelige kælder på 118 m² fordelt på tre rum, vinkælder, badeværelse, bryggers og opbevaringsrum. Hvis kælderetagen en dag skulle dedikeres til familiens halvvoksne børn eller eventuelt udlejes, er der egen indgang, så ingen behøver støde på hinanden i nattøj eller det, der er værre.

Skriv eller ring til mig nu - jeg vil så gerne vise dig denne lysende funkisperle.

Detajler

  • Pris 22.000.000 DKK
  • Udbetaling 1.100.000 DKK
  • Ejerudgifter pr/mdr 9.630 DKK
  • Adresse Lysagervej 7
  • Post Distrikt Charlottenlund
  • Værelser 5
  • Boligareal + KaelderAreal 236 + 118 KVM
  • Grundareal 831 KVM
  • Energimærke D
Se den fulde beskrivelse > < Luk fuld beskrivelse

Åbent hus

  • Kontakt mægleren for fremvisning

Kontaktformular

Free Valuation