Holmelins Tværvej 10B

Holmelins Tværvej 10B

Kongens Lyngby

6 Værelser 15.000.000 DKK
191 + 82 kvm
Billeder

OM BOLIGEN

På en lukket vej centralt i Kongens Lyngby er denne indflytningsklare ejendom kommet til salg. Herfra kan alle hverdagens faciliteter nås indenfor få minutter samtidig med at du får en meget lækker og elegant ejendom, der både har vinkælder, tagterrasse og får tanker henledt til en klassisk italiensk villa.

Det er en ejendom, der de seneste år har gennemgået en total renovering. Alt er blevet istandsat, så hele huset fremstår splinternyt og moderne. Renoveringen er udført med en særlig forståelse for husets historie og sjæl, hvorfor sælger har valgt at benytte materialer og elementer, som komplementerer huset. Hele førstesalen har fået plantageskodder og gulvene er af brændt egetræ. Det er en smuk og ældre ejendom med et moderne touch.

Udearealerne er fantastiske. På tagterrassen får man nærmest middelhavsstemning og der emmer af velvære og ro. Efter en lang dag er det oplagt at sætte sig op og nyde stilheden samtidig med, at man kan overvære det liv, der udspiller sig nedenfor. I den smukke parklignende have er der japanske kirsebærtræer, der blomstrer lyserødt om foråret, og masser af lavendel og stauder, der blomstrer hele sommeren. På den sydvestvendte terrasse, kan solens stråler nydes mange af døgnets timer.

Husets interiør vidner om sans for kvalitet og design. I det store køkkenalrum, der er husets hjerte kan gæster samles til et glas vin eller lektierne blive lavet, mens maden bliver tilberedt. Vinen hentes op fra kælderens smukke vinrum og der er ikke blevet sparet på de hårde hvidevarer, som består af Gaggenau og Miele af højeste kvalitet.

I det store badeværelse på første sal er der både kar og brus udført i lækre materialer. Gæstetoilettet har bruseniche og er udført i samme materialer, som ovenpå.

Trods husets alder er der tænkt i energibesparende løsninger med nyligt installeret solceller på taget og luft til vand varmepumpe. Kælder og loft er isoleret efter dagens standarder og der er gulvvarme overalt - også i kælder. Huset er energimæssigt næsten selvforsynende.

Området er også perfekt, da selve nabolaget er roligt. Efter blot få minutters gang befinder man sig ved Lyngby og Bagsværd Sø, der giver anledning til mange skønne gåture eller til shopping på Lyngby Hovedgade.

Der har været øje for detaljen hele vejen igennem, og kommende køber flytter ind i et fantastisk hus, som rummer alt, hvad hjertet måtte begære.

Detajler

  • Pris 15.000.000 DKK
  • Udbetaling 750.000 DKK
  • Ejerudgifter pr/mdr 5.393 DKK
  • Adresse Holmelins Tværvej 10B
  • Post Distrikt Kongens Lyngby
  • Værelser 6
  • Boligareal + KaelderAreal 191 + 82 KVM
  • Grundareal 669 KVM
  • Energimærke B
Se den fulde beskrivelse > < Luk fuld beskrivelse

Åbent hus

  • Kontakt mægleren for fremvisning

Kontaktformular

Free Valuation