Holmelins Tværvej 10B

Holmelins Tværvej 10B

Kongens Lyngby

6 Værelser 13.900.000 DKK
191 + 82 kvm
Billeder

OM BOLIGEN

- Gennemrenoveret, italiensk inspireret villa, vinkælder, japanske kirsebærtræer, bæredygtig energi og alt det, vi ellers drømmer om

Hvis Nordsjællands mange søer og skove dingler i baghovedet på dig, når du er på udkig efter familiens nye villa, så flytter denne (tæt på) energineutrale diva snart ind i dit hjerte. Villaen på Holmelins Tværvej 10B midt i Kongens Lyngby byder på masser af boligareal, overskueligt behov for havearbejde, samt ikke mindst flotte håndværksmæssige løsninger; gulve i brændt egetræ, afsindigt lækkert køkken, plantageskodder, middelhavsbalkon, sydvendt terrasse, rustik vinkælder og mængder af gennemført albuerum.

Denne 273 m2 villa i tre etager med 669 m2 meget smuk have finder du på en lidt hemmelig, lukket vej i Kongens Lyngby. Her er fred og ro, men efter få minutters cykeltur står du på den levende Lyngby Hovedgade, hvor unikke forretninger og hyggelige cafeer slås om din opmærksomhed med Lyngby Storcenter.

Boligen er gennemrenoveret i skånsom respekt for ejendommens oprindelige arkitektur og byder på fire skønne værelser, to smukke stuer, unikt køkkenalrum og flere disponible rum i underetagen, som har en super loftshøjde på 2.32 m og egen indgang. Her er både plads til den store børnefamilie, til generationskøbet, og til parret, der måske søger plads til at bo og drive virksomhed på samme matrikel.

Køkkenet er en historie for sig; hvide elementer og lækre hårde hvidevarer i Gaggenau og Miele, masser af naturligt lys, og ellers begavet belysningsdesign, der fortrænger selv den mørkeste eftermiddag i februar. Det samme gælder boligens to stramme badeværelser; hvide elementer, smukke klinker, gennemtænkte opbevaringsløsninger, samt æstetik og godt håndværk hele vejen rundt.

Villaen er dejligt gammel på den moderne, energirigtige måde med nye solceller på taget og med luft til vand varmepumpe. Her bliver du og familien tæt på både selvforsynende og energineutral. Underetage og loft er isoleret og der er gulvvarme over alt - også i underetagen.

Og så er villaen med sine lavendler og japanske kirsebærtræer i haven placeret midt imellem skønne søer, der inviterer til både at snøre løbeskoene og vandrestøvlerne, men som også bare giver dig følelsen af at leve midt i naturen.

Kom på besøg i Kongens Lyngby - jeg glæder mig stort til at vise dig denne fantastiske diva.

Detajler

  • Pris 13.900.000 DKK
  • Udbetaling 695.000 DKK
  • Ejerudgifter pr/mdr 5.393 DKK
  • Adresse Holmelins Tværvej 10B
  • Post Distrikt Kongens Lyngby
  • Værelser 6
  • Boligareal + KaelderAreal 191 + 82 KVM
  • Grundareal 669 KVM
  • Energimærke B
Se den fulde beskrivelse > < Luk fuld beskrivelse

Åbent hus

  • Kontakt mægleren for fremvisning

Kontaktformular

Free Valuation