Ellinorsvej 27

Ellinorsvej 27

Charlottenlund

7 Værelser 17.495.000 DKK
192 + 80 kvm
Billeder

OM BOLIGEN

"Vi har altid elsket at bo i huset, derfor vil vi gerne give muligheden videre til en anden familie, der kan nyde lige så godt af denne bolig," fortæller Charlotte Ottensen, der har boet i huset sammen med sin mand og to drenge siden 2000.

Sammen har familien og deres to hunde nydt godt af hus, have og de omkringliggende fritidsfaciliteter.
"Vi har altid kunnet cykle til vores drenges fritidsaktiviteter, hvilket har været skønt. Både svømmehal og fodboldbaner er lige rundt om hjørnet," siger Charlotte.

Familien lufter ofte hundene ved skov og park, som er i gåafstand fra huset på Ellinorsvej.

"Bernstoffsparken er ikke langt fra huset, og der nyder jeg, at lufte mine to piger," siger Charlotte med et smil i stemmen.

Foruden de flotte grønne arealer er der også hav tæt på huset, som familien ofte tager ned til og nyder. Det er de ikke de enester i kvarteret der gør.
"Der findes også vinterbadere på vejen, ikke lige os selv, men de findes," siger Charlotte imens hun griner.

Selvom naturen i området er fantastisk, så var det det lyse hus, der gjorde, at Charlotte og hendes mand, Troels Ottensen, faldt pladask for boligen i sin tid.
"Det bedste ved huset er lysindfaldet. Da vi selv flyttede in sørgede vi for, at der var en gennemgående passage af vinduer og døre med glas i," siger Charlotte.


Familien har prioriteret fællesskab og hygge, da de indrettede deres fælles hjem, hvorfor de besluttede sig for at installere en brændeovn.

"En af de andre fantastiske ting er vores brændeovn, der er placeret i køkken højde. Den har vi haft glæde af både sommer og vinter, da den er fuldstændig dragende, når man kigger ind i den," siger Charlotte.

Da Charlotte og Troel's børn blev ældre og skulle i gymnasiet, så var det vigtigt for dem, at der var gode muligheder for børnene.

"Vores ene begyndte på Aurehøj, som er et anerkendt musisk gymnasie. Der kunne han komme ind, da vi boede tæt på. Det har betydet meget for vores søn," siger hun.

Efter mange år i deres dejlige hjem, så skal Troels og Charlotte videre, da begge deres børn er fløjet fra reden, og de derfor ikke har brug for ligeså meget plads længere.
"Nu er begge vores børn flyttet hjemmefra. Vi har altid elsket huset, men nu er det på tide, at give dette videre til en ny familie," siger Charlotte.

Planen er nu, at parret skal flytte i lejlighed inde i København sammen med de to hunde.

Detajler

  • Pris 17.495.000 DKK
  • Udbetaling 875.000 DKK
  • Ejerudgifter pr/mdr 8.356 DKK
  • Adresse Ellinorsvej 27
  • Post Distrikt Charlottenlund
  • Værelser 7
  • Boligareal + KaelderAreal 192 + 80 KVM
  • Grundareal 631 KVM
  • Energimærke D
Se den fulde beskrivelse > < Luk fuld beskrivelse

Åbent hus

  • Kontakt mægleren for fremvisning

Kontaktformular

Free Valuation